Individkraft Kista

Daglig verksamhet , LSS

En daglig verksamhet på dina villkor

Välkommen till oss på Individkraft Kista, här kan du vara dig själv. Söker du en kreativ daglig verksamhet som erbjuder många olika aktiviteter? Då har du kommit rätt!

Handledare och deltagare leker med röd målarfärg. Handledare droppar röd målarfärg på en pensel.

Om verksamheten

Vår nya verksamhet i  Kista vänder sig till dig med en diagnos inom autismspektrumet eller som har en intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder en trygg och stimulerande miljö där du får möjlighet att utvecklas i din egen takt.

Vi erbjuder många kreativa aktiviteter, från gaming och konst till musik, film och foto. På vår verksamhet kan du själv välja vad du vill göra och utforska det du tycker är roligt

Miljön

Vi erbjuder moderna och nyrenoverade lokaler med god tillgänglighet för dig som använder rullstol. Vår verksamhet ligger på markplan och har dörröppnare. Från huvudentrén finns det en rymlig innegård med en trevlig gräsyta.

Vår verksamhet är belägen i nära anslutning till Kista centrum, vilket gör det enkelt att ta sig hit, antingen med kollektivtrafik eller färdtjänst.

Våra handledare

Hos Individkraft Kista finns kunniga handledare som jobbar inom de olika verksamhetsområdena. Här finns handledare med ett kreativt intresse och med erfarenhet av målgruppen. Vi på Individkraft brinner för vårt jobb och för att skapa den bästa verksamheten för våra deltagare.

Fakta Kista LSS
Kontaktuppgifter
Karta och väginformation

Nyfiken på oss?

Välkommen på Studiebesök

Våra aktiviteter

Ansökan daglig verksamhet

1). Beslut

Du behöver ha ett LSS beslut för att söka plats hos en daglig verksamhet.

2). Ansökan

Du kan ringa eller mejla Individkraft för att boka in ett besök.

3). Studiebesök

Du kan komma på ett besök själv, med handläggare och/eller med närstående.

4). Ditt val

Du väljer själv om du vill börja hos oss. Tillsammans planerar vi för uppstart.